Tuotantoprosessi

Vedostus sähköisesti

Offset-painetut muovikortit vedostetaan sähköisesti ennen tuotantoa. Tuotantoaika alkaa vasta hyväksyttyäsi vedoksen.

Painatus ja jälkikäsittely

Hyväksyttyäsi vedoksen tilaus etenee tuotantoon ja jälkikäsittelyyn. Normaalisti tähän kuluu noin kaksi viikkoa vedoksen hyväksymisestä.

Viimeistely ja lähetys

Painettujen korttien laatu ja määrä tarkistetaan, tilauksesi etenee pakkaukseen ja lähetykseen. Tilaus saapuu 1-3 päivässä lähetyksestä.

Teknologia

Meiltä saat offset-painetut muovikortit jotka valmistetaan käyttäen alan uusinta teknologiaa. UV-painatus on modernein nykyaikainen, nopea ja kustannustehokas tapa valmistaa ISO-standardin mukaiset muovikortit. Myös kortteihin tehtävien yksilöintien valmistusta varten käytössä on alan uusimmat, nopeimmat ja tarkimmat automaattiset painokoneet.

Esimerkiksi nimiyksilöinti, viivakoodit ja numeroyksilöinnit, raaputuspinnat ja hologrammitarroitus voidaan kaikki tehdä yhdellä tuotantolinjalla, yhtä konetta käyttäen samanaikaisesti. Tämän ansiosta mainitut yksilöintitavat onnistuvat yhden tuotantoajon aikana ja tilauksesi valmistuu nopeasti.

Korkealaatuista tuotantoa

Painatukset tehdään alan viimeisintä huippua olevalla Heidelberg Speedmaster XL offset-painolaitoksella. Painotuotannolle on myönnetty ISO 9001:2009 laatusertifikaatti. Sertifioinnin edellytyksenä on järjestelmällinen ja tarkka tuotannon laadun ja vaiheiden seuranta, jonka ansiosta voit olla varma myös uusintatilaustesi yhteneväisyydestä.

Muovikortit painetaan suurina 24 tai 48 kortin arkkeina joissa on samanaikaisesti useampia eri tilauksia. Yhdistelemällä tilauksia syntyy säästöä joka välittyy suoraan hinnassa asiakkaalle.

Samasta syystä tilauksen hinta määrittyy erilaisten korttien määrän mukaan - ei kokonaismäärän mukaan. Jos haluat tilata useita erilaisia kortteja, jokainen kortti käsitellään omana tilauksenaan ja hinta määrittyy sen mukaan montako korttia painetaan per design.

Laadukkaita muovikortteja vailla? - Jätä tarjouspyyntö

Käänny ammattilaisten puoleen kun haluat teettää korkealaatuiset muovikortit

Ylös