Korttikone painaa muovikortit

Henkilökortteja ja painettuja muovikortteja jo vuodesta 2011 valmistanut Korttikone sijaitsee Helsingissä

Korttikone.fi on erikoistunut erityisesti muovikorttien painamiseen ja henkilökorttitarvikkeiden myyntiin. Muoville painettuja ID-kortteja olemme toimittaneet vuosien varrella jo kymmeniä tuhansia kappaleita asiakkaillemme kaikkialle Suomessa.

Palvelemme jatkuvasti asiakkaita Hangosta Ivaloon ja Kuhmosta Kristiinankaupunkiin. Lisäksi toimitamme paljon kortteja ja tarvikkeita naapurimaihin, erityisesti Viroon.

Aiemmin tarjosimme myös henkilökorttien valokuvausta paikan päällä myymälässämme, nykyään tätä palvelua ei vähäisen kysynnän vuoksi ole tarjolla. Sen sijaan suosittelemme poikkeamaan paikallisessa valokuvaamossa joka voi hoitaa kuviesi toimituksen myös meille henkilökorttien valmistusta varten.

Saat meiltä korkealaatuiset pankkikorttilaatuiset offset-painetut muovikortit ja yksilöidyt henkilökohtaiset ID-kortit nopeasti, edullisesti ja vaivattomasti.

Offset-painatuksella edullista sarjatuotantoa

Yhdistelemällä useita eri tilauksia saadaan aikaan säästöä joka mahdollistaa sarjatuotannon korkealaatuisella offset-painatuksella jo 250 kappaleen eristä alkaen.

PVC-muoville painettavat ISO-standardin mukaiset muovikortit painetaan aina isommille arkeille. Offset-painetut muovikortit valmistetaan joko 24 tai 48 kortin arkeille jossa yhden asiakkaan kortti on tilausmäärästä riippuen jopa vain kerran koko arkilla. Painamalla samaa arkkia satoja kappaleita, yksi kortti muodostuu sadoiksi korteiksi.

Samalle arkille asetetut useat eri tilaukset puolestaan laskevat yhden kortin osuutta painatuksen kokonaishinnasta ja sen ansiosta voimme tarjota todella edulliset hinnat korkealaatuiselle painatukselle.

Kaikki offset-painetut muovikortit painetaan alan viimeisintä huippua olevalla Heidelberg Speedmaster XL offset-painokoneella. Painolaadullisesti kortit ovat identtisiä yleisimpien kauppojen kanta-asiakaskorttien ja pankkikorttien kanssa.

Asettelupalvelut

Voit myös laatia painatusta varten vain yhden aineistopohjan ja toimittaa meille yksilöitävät tiedot Excel-tiedostona sekä mahdolliset valokuvat erikseen. Pyydä tarjous asettelupalveluista.

Jätä tarjouspyyntö

Postituspalvelut

Voit tilata kortit toimitettuna suoraan useampaan eri toimipisteeseen. Lähetämme kortit puolestasi ja mukana voidaan toimittaa tarvittavat korttipidikkeet, kaulanauhat sekä muut tarvikkeet.

Jätä tarjouspyyntö

Asiakasreferenssejä

Laadukkaita muovikortteja vailla? - Jätä tarjouspyyntö

Käänny ammattilaisten puoleen kun haluat teettää korkealaatuiset muovikortit

Ylös