Painetut avainnauhat

Avainnauhat saat painatuksella jopa alle viikossa, normaali toimitusaika on noin kaksi viikkoa vedoksen hyväksymisestä

Aina täysvärisenä painettavat sublimaatiopainetut avainnauhat valmistuvat nopeimmillaan alle viikossa, normaalitoimituksen ollessa noin kaksi viikkoa vedoksen hyväksymisestä. Pikatoimitus alle kahdessa viikossa on lisämaksullista ja näet hinnat alla olevasta hinnastosta sekä lisäpalveluhinnoista.

Sublimaatiopainettu kaulanauha on sileäpintainen, lähes satiinisen tuntuinen avainnauha joka valmistuu värikylläisenä täysvärisenä. Myös avainnauhan pohjaväri tulee nauhaan painatusvaiheessa. Erikoisuutena avainnauha voi olla eri värinen eri puoliltaan, jolloin voit käyttää erityistä kontrastiväritystä valitsemalla nauhan etupuolelle painettavasta logosta vain yhden värin avainnauhan alapuolen pohjaväriksi.

Avainnauhojen kiinnikkeinä käytetään useimmiten papukaijaklipsiä joka on helppokäyttöinen kiinnike ja sopii useimpiin käyttötarkoituksiin. Koska kaikki painetut avainnauhat painetaan ensin ja vasta sen jälkeen ommellaan nauhaan halutut kiinnikkeet, voit valita avainnauhan klipsit oman tarpeesi mukaan.

Ilmainen sähköinen vedos

Kun toimitat painoaineistosi meille, vedostamme avainnauhoista sähköisen vedoksen ennen painotuotantoon siirtymistä. Tuotantoaika lasketaan alkavaksi vasta hyväksyttyäsi vedoksen.

Jätä suunnittelu meille

Riittää kun toimitat painettavan logon painokelpoisena (PDF, EPS, AI). Me teemme avainnauhojen visuaalisen suunnittelun puolestasi toiveidesi mukaan ennen tuotantoon siirtymistä.

Kiinnikevaihtoehdot

Alla olevaan hinnastoon sisältyy vakiokiinnikkeet eli papukaijaklipsi ja turvalukko. Voit muokata tilattavaa kaulanauhaa valitsemalla haluamasi kiinnikkeet ja klipsit tarpeen mukaan.

Timanttinen laatu ja nopeus

Tilatessasi avainnauhat painettuna meiltä voit valita pikatoimituksen muutamassa päivässä. Meiltä saat halutessasi myös aidosti kotimaiset painetut kaulanauhat nopealla toimituksella.

Täysväripainettu avainnauha hinnasto

Hinnat sisältävät täysväripainatuksen kaksipuoleisena (kääntöpuoli kohdistamaton) sekä vakiokiinnikkeinä papukaijaklipsin ja turvalukon
Tuote Painatus 100 200 300 500 1000
10mm litteä CMYK 4-väri
Värimäärä ei
vaikuta hintaan
1,83 € 1,48 € 1,18 € 0,98 € 0,69 €
15mm litteä 1,92 € 1,57 € 1,18 € 1,01 € 0,72 €
20mm litteä 1,97 € 1,62 € 1,26 € 1,04 € 0,75 €
25mm litteä 2,03 € 1,68 € 1,40 € 1,09 € 0,85 €

Normaali tuotantoaika noin 2 viikkoa. Painatuksen aloituskulu aina 55,00 euroa värimäärästä riippumatta. Hinnat ovat ALV 0%.

Lisäpalvelut ja optiot

Papukaijaklipsi ja turvalukko 0,00 €
Pikalukko (irrotuslukko) 0,18 €
Avainrengas tai J-klipsi 0,09 €
Hummeriklipsi tai bulldog-klipsi 0,10
Mobiililenkki 0,12 €
Kääntöpuolen kohdistus** +0,11 €
Pikatoimitus viikossa +30%

**Kääntöpuoli on oletuksena kohdistamaton, logojen paikat vaihtelevat

Aloituskustannukset painatukseen

CMYK täysväripainatuskulu 55,00 €

Uusintatilauksen aloituskulu 50% listahinnoista

Avainnauhojen painatus ajankohtainen?

Tilaa painetut avainnauhat asiantuntijalta, Suomen suurimman avainnauhatoimittajan kautta

Ylös